Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Menyspreu vers el col·lectiu d’educació municipal en la publicació de les bases del concurs oposició lliure

Menyspreu vers el col·lectiu d’educació municipal en la publicació de les bases del concurs oposició lliure

Menyspreu vers el col·lectiu d’educació municipal en la publicació de les bases del concurs oposició lliure

 

De nou, el col·lectiu d’educació és menystingut per l’Ajuntament de Barcelona. Dijous passat, 4 de maig, es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) les bases de la convocatòria del concurs oposició lliure (pels  diferents subgrups A1,A2, C1, C2 i E) de l’Ajuntament de Barcelona i on han fulminat al col·lectiu d’EDUCACIÓ!

Per altra banda, des de la Gerència de Persones i Desenvolupament Organitzatiu s’ha notificat –via correu electrònic- a tot el personal interí d’educació què la plaça que està ocupant sortirà a concurs oposició (oposició normal “via 3”) SENSE HAVER-NOS INCLÒS EN LES BASES.

La línia vermella d’UGT és què les nostres interines no vagin al carrer i se’ls hi apliqui les mateixes bases i condicions com a municipals que som! Ho vàrem aconseguir en l’anterior negociació i no donarem un pas endarrere. Volem que se’ns apliqui encara que sigui calendaritzat més tard. Vam signar aquest acord i aconseguirem que és materialitzi per a l’oposició ordinària.
Tornarem a defensar el nostre col·lectiu i no permetrem que les nostres professionals siguin menystingudes, com està  passant en altres administracions.

EXIGIM RESPECTE A LES PROFESSIONALS QUE ESTAN DONANT TAMBÉ UN SERVEI ESSENCIAL EN ELS CENTRES EDUCATIUS, COM LA RESTA DE COMPANYES DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA!
 
SOM FUNCIONÀRIES DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA:  PER QUÈ NO ENS HI VOLEN?
QUINS INTERESSOS HI HA AL DARRERA DE TOT AIXÒ?
 
PROU JUGAR AMB L’EDUCACIÓ! NO SOM UN PARKING!
SOM PROFESSIONALS QUE DIA RERA DIA ENS VOLQUEM A LES AULES (AMB TOT EL QUE COMPORTA), DEMANEM QUE LA NOSTRA ADMINISTRACIÓ I ELS POLÍTICS ENS TRACTIN DE MANERA JUSTA!
 MENYS PROPAGANDA ELECTORAL I MÉS FETS!
Top