En aquest apartat pots accedir als diversos serveis a l’afiliat a la UGT de Catalunya.

Nova pòlissa de defensa jurídica sense cost afegit a la quota d’afiliació:

Us informem d’una nova pòlissa de   defensa jurídica en cas de suspensió de treball i sou per sanció disciplinaria,  per a totes les afiliades i afiliats de la federació sense cost afegit a la quota d’afiliació.

 

Descomptes a l’afiliat:

Des de l’Oficina de Serveis treballem per oferir-te un món d’avantatges i descomptes per ser afiliat a la UGT. De fet, ja hem tancat acords amb viatges, dentistes, autoescoles, òptiques, oci, automòbils, electrodomèstics, teatres i continuem treballant per a tu.

 

Descomptes Universitats:

UGT ha firmat amb una sèrie d’Universitats i Centres d’Estudis convenis de colaboració.

 

El Gabinet Jurídic ofereix un servei jurídic per a treballadors en temes laborals i de Seguretat Social.

Els afiliats tenen reducció de les tarifes, arribant a la gratuïtat a partir dels 8 anys d’antiguitat per a temes laborals i de Seguretat Social. També, el Gabinet Jurídic ofereix serveis en l’àmbit: Civil, Familiar, Successions, Immobiliari, Penal, Administratiu, Fiscal i Mercantil.

Per accedir als serveis del Gabinet Jurídic cal concertar hora en cada punt d’assitència trucant telefònicament.

  • Barcelona. Rambla Santa Mònica, 10, 2ª planta. gabinetjuridic@catalunya.ugt.org. Tel: 93 304 68 50. Fax 93 304 68 44

 

Mútua ATLANTIS per a afiliats:

Us informem que teniu a la vostra disposició el servei de la Mútua ATLANTIS  per a afiliades i afiliats d’UGT.

 

Mútua de previsió social:

La Mutualitat de Previsió Social de la UGT de Catalunya és una entitat que té com a primera finalitat contribuir a sufragar els descomptes salarials que puguin patir els socis mutualistes per participar en vagues convocades per la UGT. Per ser mutualista és indispensable estar afiliat a la UGT de Catalunya, emplenant el següent formulari pots ser soci mutualista o demanar més informació sobre la Mutualitat.

 

Formació pels Treballadors: 

L’IDFO com a Fundació privada promoguda per la UGT de Catalunya té com a objectiu prioritari facilitar el progrés professional dels treballadors/es de Catalunya, sigui quina sigui la seva situació laboral. Per això posem a la teva disposició la nostra experiència i serveis per contribuir al teu desenvolupament professional.

 

Formació Sindical:

Cursos destinats a delegats i afiliats interessats en millorar la seva capacitat de treball en qüestions laborals dins de les seves empreses. Resoldre dubtes i rebre consells per ajudar al desenvolupament de tasques dins de les empreses.

 

Pàgina web pera consultes de tipus laboral

Per a dubtes i problemes laborals, és la porta d’atenció que tenim a la UGT de Catalunya siguis afiliat o no, per poder canalitzar les teves consultes laborals. Emplenant el formulari i explicant-nos la teva consulta t’atendrem i canalitzarem la consulta a l’organisme de la UGT que la pot resoldre.

 

Productes ecològics per a afiliats:

Podeu demanar per xarxa cistelles de productes ecològics de proximitat. Exclusiu per a afiliats.

 

Oficina Tècnica de prevenció de riscos laborals:

És una eina sindical per promoure la millora de les condicions de seguretat i salut a la feina a través d’accions d’informació, assistència tècnica, informació, divulgació i promoció del compliment de la normativa de prevenció de riscos laborals.

 

Servei lingüístic:

En aquesta pàgina pots trobar eines lingüístiques com ara diccionaris o lèxics especialitzats que t’ajudaran a resoldre dubtes a l’hora de redactar textos. També, i mitjançant enllaços, tens accés a tot tipus d’informació sobre la llengua catalana arreu dels Països Catalans i en particular sobre les activitats que en aquest àmbit desenvolupa el nostre sindicat. Finalment, des d’aquesta pàgina pots accedir als continguts de la revista Les Notícies de Llengua i Treball i del butlletí electrònic Infollengua.

 

Servei d’informació social:

El SIS és un servei gratuït de la UGT de Catalunya que ofereix informació i orientació sobre qualsevol consulta de tipus social. Si tens dubtes sobre els diferents serveis i ajuts socials o dels recursos que s’ofereixen des de qualsevol àmbit de benestar social, pots omplir el següent qüestionari i ens posarem en contacte amb tu.