Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Publicació de mèrits del concurs-oposició Mestre/a de l’Ajuntament de Barcelona

Publicació de mèrits del concurs-oposició Mestre/a de l’Ajuntament de Barcelona

 
 

Us informem que s’ha publicat a la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona (Oferta pública) l’anunci amb els resultats de la valoració provisional del mèrits corresponents al concurs oposició de mestres. Aquí teniu l’enllaç
S’ha obert un termini de 10 dies hàbils (del 3 al 16 de juny, ambdós inclosos) per presentar possibles al.legacions.
Un cop finalitzat el termini esmentat i resoltes les reclamacions, es farà pública la llista definitiva de puntuacions finals de la fase de concurs a la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona  (Oferta Pública: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/convocatoria/mestrea).

 

Top