Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > PLA DE FORMACIÓ TRANSVERSAL 2022 – AJUNTAMENT DE BARCELONA

PLA DE FORMACIÓ TRANSVERSAL 2022 – AJUNTAMENT DE BARCELONA

PLA DE FORMACIÓ TRANSVERSAL 2022 – AJUNTAMENT DE BARCELONA

 

Us informem que s’ha posat en marxa el procés de preinscripció per a la formació que ofereix l’Ajuntament de Barcelona per a tot el personal municipal i que s’ha fet arribar a tothom des de  RRHH del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB).
PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ
QUI POT SOL·LICTAR-HO?
Totes les persones acollides a l’Acord de condicions laborals de l’Ajuntament de Barcelona.

EN QUIN TERMINI S’HA DE DEMANAR?
Abans de les 12:00 hores de dijous dia 2 de desembre de 2021

QUINA FORMACIÓ HI HA?
En el Catàleg Formació Transversal Aj BCN 2022_OA.xlsx trobareu les accions formatives que es poden sol·licitar, ordenades pels diferents àmbits d’actuació i amb les dades bàsiques de cadascuna d’elles.


QUÈ PUC DEMANAR?

– Es pot triar com a màxim 2 accions formatives. L’elecció ha d’estar orientada al lloc de treball (s’han de respectar els col·lectius a qui s’adrecen les diferents accions) i serà validada per l’Àrea de Recursos Humans i Organització del Consorci d’Educació de Barcelona.
– Cal tenir en compte que algunes accions formatives tenen requeriment previs i/o observacions importants (cal tenir coneixements previs, etc). Trobareu la informació al camp OBSERVACIONS.


COM HO PUC DEMANAR?

  • Les persones interessades a realitzar algun dels cursos relacionats han d’enviar un correu a formacio.ceb@gencat.cat indicant les següents dades:

  • Cal que respecteu el format de la plantilla de recollida de dades.
  • És imprescindible que figurin TOTES les dades (primer i segon cognom, nom, DNI i correu corporatiu) i el codi i nom de l’acció formativa. Només són vàlides adreces de correu corporatives (XTEC), no són vàlides ni adreces genèriques ni Gmail, Hotmail, Yahoo, etc.
  • Es molt important que el DNI estigui escrit sense punts ni espais (p.e.: 46889345Y)


ESPECIFICITATS DE LA PROGRAMACIÓ DE LA FORMACIÓ TRANSVERSAL:

  • Totes les accions formatives s’ofereixen en modalitat virtual i es realitzaran a través de l’Entorn virtual d’aprenentatge de l’Ajuntament i/o d’una plataforma de videoformació (Zoom, Webex, etc.).
  • Trobareu 3 tipus d’accions formatives: asíncrones (no requereix connexió simultània), síncrones (sí que en requereixen) i les que combinen els dos formats anteriors.
  • La majoria de les accions formatives estan basades en un model d’aprenentatge asíncron i funcionen de la següent manera:
    • El curs té una data d’inici, una data de finalització i un calendari que indica els terminis de lliurament d’activitats de cada mòdul.
    • Els cursos no requereixen connexió simultània ni amb la persona docent ni amb la resta de persones que estan fent el curs.
    • Els continguts i les activitats estan disponibles a l’aula virtual i hi podem accedir en qualsevol moment dins dels terminis que figuren al calendari del Pla docent.
  • Si en algun curs s’ha previst alguna sessió complementària de videoformació, la persona docent ens facilitarà amb suficient antelació, la data i les instruccions per fer-hi la connexió.
  • Enguany incorporem com a novetat les microformacionsaccions formatives síncrones de dues hores de durada amb una metodologia molt pràctica i que es faran per plataformes de videoformació (Zoom, Webex, etc.).
  • La majoria dels cursos virtuals tenen acreditació d’aprofitament. És a dir, per obtenir l’acreditació cal lliurar totes les activitats dins del termini a l’aula virtual i obtenir la puntuació mínima determinada.

CATÀLEG FORMACIÓ TRANSVERSAL 2022

 

Top