Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > UGT diem prou a les agressions masclistes

UGT diem prou a les agressions masclistes

Avui, 25 de novembre, des de la UGT diem PROU a les violències envers les dones, siguin del tipus que siguin: físiques, verbals o emocionals.

Aquesta setmana hem vist que 1.118 dones han mort assassinades per violència masclista des de 2003, data en què es va començar el recompte a Espanya.

També hem recordat que només es denuncien 8% de les agressions fora de la parella. Per això et demanem que si en algun moment ets víctima o observes aquests tipus de situacions, compta amb la UGT. Un/a delegat/da qualificat/da t’acompanyarà per efectuar les accions que siguin necessàries perquè es pugui resoldre el cas.

D’altra banda, dimecres vam recordar també que hi ha un 15,6% d’absentisme laboral entre les dones que pateixen violència física, sexual o emocional per part de la parella. Des de la UGT és el nostre desig que les persones que treballen a l’Ajuntament siguin poderoses, lliures i eficaces. Treballem per a l’empoderament de les persones i perquè no hi hagi més víctimes.

Les dones no som xifres. Les dones tenim nom.

Avui, 25 de novembre, a les 12h a la seu de la UGT de la Rambla del Raval, es portarà a terme una acció de protesta contra la violència masclista. T’hi esperem!

Link al vídeo que hem elaborat des de la secció: No som xifres, les dones tenim un nom

Compta amb la UGT. Estem al vostre servei!

Top