Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > MESA GENERAL 11 DE NOVEMBRE DE 2021

MESA GENERAL 11 DE NOVEMBRE DE 2021

MESA GENERAL 11 DE NOVEMBRE DE 2021

En la Mesa General del dia 11 vam viure un canvi de to amb l’estabilització del personal interí acceptant el concurs de mèrits, l’agilització de processos i reducció de temaris que UGT i CCOO vam proposar a la Mesa General i que l’Administració ja ha acceptat si la llei finalment ho permet, així que ho celebrem!!!

A la Mesa General de Conveni UGT i CCOO vam presentar una proposta de sistema de cessament progressiu de l’activitat (jubilació) basat en un banc del temps.

NI RENUNCIEM, NI RENUNCIAREM MAI A LA JUBILACIÓ PARCIAL I/O ANTICIPADA INCENTIVADA PER AL PERSONAL MUNICIPAL

Però davant la negativa continuada de l’Ajuntament de Barcelona a afavorir que la plantilla pugui jubilar-se anticipadament amb algun d’aquests dos sistemes, creiem que el més responsable és buscar alternatives que puguin significar una millora per a tothom.

Proposem un sistema universal i voluntari on:

  • Es podran acumular diferents dies que no s’hagin utilitzat, per poder gaudir-los durant els darrers 4 anys abans de la jubilació, amb un màxim d’acumulació de dos anys (com la jubilació parcial anticipada dels laborals).
  • L’Ajuntament bonificaria amb tres dies cada dia acumulat i aportaria 2 dies més per cada any d’antiguitat de manera supletòria.
  • L’Administració també faria una aportació extraordinària de dies el primer cop que s’apliqui, basada en l’antiguitat.
  • Es podrien incrementar el nombre de dies a acumular amb el permís d’antiguitat.
  • Per part de l’Administració ens han dit que valoraran la proposta.

L’ALTRE PUNT MÉS IMPORTANT DE LA MESA VA SER LA DEMANDA DE CCOO I UGT SOBRE ELS INCREMENTS RETRIBUTIUS A CONVENI

Ahir vam deixar clar als representants del Consistori que no signarem cap Conveni que no contingui un increment retributiu per a tot el personal municipal i que no atengui a les diferents demandes específiques de tots els col·lectius que hi ha sobre la mesa a GUB,SPEIS i el Sector No Uniformat.

També celebrem que s’accepti per fi el permís acumulat per famílies monoparentals de 32 setmanes a partir de la signatura de l’Acord, així com petits avenços en mobilitat del personal i estudi previ a la llei desenvolupament del Grup B entre d’altres, però no n’hi ha prou.

QUEDEN MASSA COSES PER ACORDAR QUE NI TAN SOLS ESTAN DESENVOLUPADES O QUE SÓN INSUFICIENTS

Com el Teletreball per exemple, no acceptarem 2 dies de teletreball i no acceptarem que no es reguli ja la normativa que l’acompanya, tampoc acceptarem que només es donin 3 dies de teletreball a majors de 60 anys ni que segueixin sense parlar del teletreball de les persones vulnerables.

AJUNTAMENT, POSEU-VOS LES PILES

UNS SERVEIS PÚBLICS ESSENCIALS ES MEREIXEN UN CONVENI JUST

 

Top