Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > VOTA UGT!

VOTA UGT!

Junts continuarem lluitant per a la defensa dels nostres drets i condicions laborals

Com ja sabreu, el proper 11 d’Abril se celebren les eleccions sindicals a l’Ajuntament de Barcelona, on escollireu les delegades i els delegats que us representaran -durant els propers quatre anys- a la Junta de Personal i al Comitè d’Empresa. Des de la secció sindical d’UGT Educació us fem una crida perquè aneu a votar.

Per què votar a UGT?

Perquè som un sindicat viu que ha demostrat sempre estar al vostre costat, som ferms en els nostres objectius i així ho hem demostrat en les negociacions amb l’administració. Lluitem contínuament pels drets de tot el col·lectiu.

Les delegades i els delegats d’Educació som les/els vostres representants i també som treballadors/es com vosaltres, vivim la professió per igual i coneixem quins són els problemes del nostre dia a dia. I això és la millor eina per ser la vostra veu en la defensa dels drets laborals.
Hem lluitat i hem aconseguit coses però cal seguir fent-ho, no podem baixar la guàrdia. Per això també comptem amb un gran equip de delegades i delegats representant als nostres als professionals d’educació i que estan en les meses de negociació treballant amb l’administració per aconseguir millores (amb Recursos Humans de l’IMEB com també de l’Ajuntament de Barcelona).

Anar a votar és important. La teva participació i el teu vot el dia 11 d’abril ens donarà més força en tot allò que haurem de negociar amb l’Administració.

El teu vot és important! Comptem amb tu per a poder seguir lluitant!

JUNTS SOM MÉS FORTS!

VÍDEO VOTA UGT

 

Top