Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Reunió Mesa CEB – Temari posició reduïda i promoció interna 

Reunió Mesa CEB – Temari posició reduïda i promoció interna 

Reunió Mesa CEB – Temari posició reduïda i promoció interna 

Us informem que el divendres 18 de novembre vam ser convocats pel CEB per treballar la proposta de temaris que s’aplicaran en el cas de les oposicions reduïdes i de la promoció interna a totes les categories professionals pertanyents a educació.
  • Temaris

La proposta per part de RRHH és un temari de caràcter general, pedagògic, organitzatiu i funcional, segons la categoria.

Com ja us hem comentat a altres comunicats, el nombre de temes que es contemplen són els següents:

Per part d’UGT hem estudiat la proposta de temes i d’alguns dels temes n’hem sol·licitat la modificació, amb l’objectiu de reduir el temari. Així com facilitar poder trobar el desenvolupament d’aquests temes i que siguin més significatius pel que fa a les funcions desenvolupades en el dia a dia de cadascun dels col·lectius.
Hem de dir que RRHH CEB ha estat receptiu i ha acceptat els canvis proposats.
  • Bases
Des de RRHH CEB ens informen que les bases seran iguals que les que es publiquin a l’Ajuntament de Barcelona, i que únicament es podran modificar alguns dels punts en què es requereixi l’adaptació per motius de necessitat, ja que, en tractar-se del col·lectiu d’educació, pot no ajustar-se en algun aspecte més concret, com és el cas de l’existència d’especialitats.
  • Promoció interna A2 a A1 (Massana)
Des d’UGT tornem a demanar -tal i com hem fet en anteriors reunions amb RRHH CEB i a la mesa general de negociació de l’Ajuntament de Barcelona- la promoció interna d’A2 a A1 per a algunes categories del cos docent de l’escola Massana. Finalment ens confirmen que s’ha acceptat la nostra petició i es contemplarà la promoció dins de l’oposició reduïda.
  • Previsió Calendari oposició reduïda / concurs de mèrits

Se’ns informa de la previsió del calendari d’execució de l’oposició reduïda per al segon trimestre de 2023, amb l’objectiu de fer la presa de possessió a data 1 de setembre de 2023.

 El concurs de mèrits serà la primera convocatòria que es durà a terme, i la previsió és que la inscripció sigui abans de les vacances de Nadal, i l’execució el primer trimestre del 2023.

Preguntem pel concurs de trasllats posterior al procés d’estabilització, i des de RRHH ens comenten que l’Ajuntament no té previst fer-lo per a la plantilla municipal, per la qual cosa se’ns planteja la possibilitat que la presa de possessió com a funcionari/ària de carrera sigui amb vacant definitiva. Presentem els nostres dubtes davant aquesta proposta, i ens emplacen a estudiar-la i negociar-la en futura taula de negociació.

  • Places Oferta Pública Extraordinària 

Us adjuntem l’acord signat el passat 15 de novembre (en el si de la Mesa General de negociació a l’Ajuntament de Barcelona) de la modificació de l’oferta pública signada per UGT (conjuntament CCOO i CSIF) i on consten les dades de les places per categoria que aniran per la via de concurs de mèrits i d’oposició reduïda.

Top