Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Reunions de mediació amb el Departament d’Educació

Reunions de mediació amb el Departament d’Educació

Reunions de mediació amb el Departament d’Educació

Des de la nostra Federació de serveis públics d’Educació us fem arribar una recopilació de les últimes informacions referents a les reunions de mediació amb el Departament d’Ensenyament que s’han realitzat en els últims dies.

Els/les nostres companys/es ens expliquen molt bé en aquest comunicat la situació actual en quant a la consecució de les demandes fetes pel nostre sindicat, i per la part social en general, i la posició intransigent del Departament d’Educació davant de les peticions que entenem són tan necessàries.

2 de juny 2022
 Nova mediació amb el Departament – PÚBLICA.CAT

8 de juny 2022

 Les mobilitzacions que vam iniciar aquest mes de març han evidenciat que els gestors del Departament d’Educació estan abocant els centres educatius al col·lapse i després d’aguantar durant més de deu anys, famílies, direccions i treballadores hem dit que ja n’hi ha prou.

Fa dos dies que tornem a estar a la taula de negociació i és evident que no haguéssim arribat fins aquí sense la força de les mobilitzacions. Les organitzacions sindicals continuem fermes en les reivindicacions i esperem que el Departament d’Educació vingui amb clara voluntat d’arribar a un acord necessari. Mesures tan importants com el retorn de l’horari lectiu per a totes les etapes de cara al curs que ve són possibles. Són qüestió de voluntat política. I aquesta voluntat política l’hem d’aconseguir pressionant el màxim possible el que ens queda de curs. 


Us informarem sobre qualsevol altra novetat que es pugui produir.

Top