Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Resum reunió Comissió Paritària Seguiment Conveni (12.12.2019)

Resum reunió Comissió Paritària Seguiment Conveni (12.12.2019)

 

Ahir 12 de setembre del 2019, va tenir lloc la reunió de la Comissió paritària de seguiment del Conveni del personal municipal, en les instal·lacions del Consorci d’Educació de Barcelona, amb la presència d’una banda, dels representants de l’Administració, i per una altra dels sindicats UGT, CCOO i CATAC.
En l’ordre del dia constaven com a punts a tractar:
–       Oposicions personal CEB
–       Constitució comissions tècniques
–       Torn obert de paraulesOposicions personal CEBProfessors Secundària i Professors Tècnics FP: 

L’administració informa que la convocatòria del procés d’oposició del grup A1 (Professors de secundària)  i grup A2 (Professors Tècnics d’ FP) es realitzarà segons calendari previst, i que les proves començaran el mes de juny/juliol del 2020.
La negociació de les bases d’oposició amb la part social, queda ajornada per a les primeres setmanes de gener, amb l’objectiu de poder complir amb la data prevista d’obertura del període d’inscripció, fixada en el primer trimestre del 2020.
En aquestes bases s’incorporarà com a novetat, el procés d’obtenció de nova especialitat, per a tots/es aquells/es funcionaris/es de carrera, que estiguin interessats/des en obtenir-la. Se’ns fa lliurament del document esborrany que regula el procés.
Se’ns presenta una proposta de distribució de places per especialitat, però no és la definitiva, ja que a aquestes places, se’ls ha de sumar les places que s’han generat amb motiu de les baixes definitives durant el 2018.
Queda pendent per tant, la reunió amb la part social i acabar de determinar per especialitat el nombre de places definitives.

 

Professors i Mestres arts plàstiques i disseny:

La convocatòria i execució de l’oposició per a aquestes categories, queda pendent per al curs 2020/2021, segons calendari previst.

 

Tècnics Especialistes en Educació Infantil: 

Se’ns fa lliurament del temari d’oposició amb els 40 temes, tant de la part general com de la part específica, i se’ns ajorna en pròxima reunió, per a treballar amb la part social les bases que regulin el procés d’oposició d’aquesta categoria. En quant a la convocatòria de l’oposició, està previst continuar amb la previsió de calendari fixat.

 

Tècnics Especialites d’Educació Especial:

L’administració va fer la proposta en l’anterior reunió de Comissió paritària de seguiment de conveni, de convocar l’oposició sense el requisit de titulació d’integració social. Es revisarà la possibilitat de fer-ho així amb totes les garanties, i en el cas que no sigui viable, s’estudiarà la possibilitat d’oferir formació per part del CEB per a habilitar als treballadors/es que estiguin actius actualment, o bé ajornar la convocatòria per a donar-los marge amb l’objectiu que puguin obtenir la titulació, als companys que avui dia no la poden acreditar.

 

Constitució Comissions Tècniques: 

S’acorda la calendarització de les diferents comissions tècniques segons  annex del conveni del Consorci  d’educació de Barcelona.
Sol·licitem que la primera comissió sigui la que figura en la disposició transitòria primera de l’annex, en la qual queda regulada la creació  d’una comissió tècnica per a l’estudi de les condicions professionals del personal d’atenció educativa.
Es fixa data de la propera reunió per al 21 de gener del 2020.

 

Top