Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > UGT signa avui un acord que restitueix drets i salaris a les empleades i empleats públics

UGT signa avui un acord que restitueix drets i salaris a les empleades i empleats públics

Entre 2018 i 2020 els sous podrien augmentar un màxim de 8,79% el que permetrà recuperar el 5,29% del poder adquisitiu perdut durant la crisi.

La Federació d’Empleades i Empleats de Serveis Públics (FeSP) d’UGT i el Govern Espanyol signaran avui divendres 9 de març a les 16.30 hores un acord plurianual sobre les condicions laborals dels treballadors/es de la funció pública que garanteix un increment del 6,1% fix fins al 2020 i del 6,9% per a diferents col·lectius a través de fons addicionals. L’increment salarial arribaria al 8,79% si es compleixen diverses previsions econòmiques que són el creixement del PIB el 2019 i 2020 i el compliment de dèficit.

ACORD INCREMENTS

Top