Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > NOMENAMENT DE FUNCIONARI/A DE CARRERA – CATEGORIA SUBALTERN/A  (CONCURS DE MÈRITS AJUNTAMENT DE BARCELONA)

NOMENAMENT DE FUNCIONARI/A DE CARRERA – CATEGORIA SUBALTERN/A  (CONCURS DE MÈRITS AJUNTAMENT DE BARCELONA)

 

 

NOMENAMENT DE FUNCIONARI/A DE CARRERA – CATEGORIA SUBALTERN/A  (CONCURS DE MÈRITS AJUNTAMENT DE BARCELONA)

Us informem que  ha sortit publicat el decret d’alcaldia a la Gaseta Municipal amb el nomenament de funcionari/a de carrera de diverses categories de l’Ajuntament de Barcelona, entre les quals tenim la categoria de subaltern/a adscrits al Consorci d’Educació de Barcelona.

Queden moltes categories pendents encara. Esperem que en breu es faci efectiva la signatura del nomenament i es publiqui també el decret d’alcaldia (a la Gaseta Municipal) de la resta de categories del personal de la seu del Consorci d’Educació de Barcelona i dels centres i serveis educatius que resten a l’espera. Des de RRHH Ajuntament hi estan treballant i gestionant perquè es pugui fer amb la major brevetat possible. Ens comenten que rebreu un correu al vostre corporatiu amb la citació per anar a signar el nomenament (categoria subaltern).

Enhorabona a tots i a totes pel vostre nomenament de funcionari/a !

Per una altra banda, ens esteu preguntant per la data de publicació dels resultats de la prova del concurs d’oposició simple (Via 2  “reduïda”), comentar-vos que el tribunal està treballant en la revisió de totes les al·legacions. Quan s’hagi revisat tot, es procedirà a la rectificació –si escau- de les preguntes de la prova i un cop tingui la nota rectificada, es reunirà de nou per aprovar-ho i s’efectuarà, posteriorment, la publicació de de la llista.

DECRET D’ALCALDIA – NOMENAMENT PERSONAL FUNCIONARI CARRERA – SUBALTERN/A
DECRET D’ALCALDIA – NOMENAMENT FUNCIONARI CARRERA – SUBALTERN/A ANNEX 1
Top