Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Publicació llistat Concurs de trasllats per proveir llocs de treball docent vacants – CEB

Publicació llistat Concurs de trasllats per proveir llocs de treball docent vacants – CEB

Publicació llistat Concurs de trasllats per proveir llocs de treball docent vacants

 

Us informem que s’ha publicat a la pàgina web del Consorci d’Educació de Barcelona els llistats amb la resolució provisional dels concursos de trasllat d’educació infantil, primària, educació especial i secundària, de les escoles de titularitat municipal de l’Ajuntament de Barcelona.

A sota trobareu l’enllaç  on podreu accedir al resultats provisional del concurs. 

Us recordem que, segons RESOLUCIÓ EDU/2668/2020, de 26 d’octubre, tal i com es menciona a les bases de la convocatòria, s’obrirà un termini de deu dies hàbils, a comptar de l’endemà de la publicació de la resolució provisional, per presentar reclamacions contra la resolució provisional.

Termini presentació reclamacions: del 20 de maig al 3 de juny de 2021 ambdós inclosos.

En aquest termini els concursants podran presentar desistiments a la participació en alguna de les fases o a la totalitat del concurs de trasllats, sempre que la seva participació en la fase o les fases del desistiment sigui voluntària.
Una vegada resoltes les reclamacions i exclosos els concursants voluntaris que desisteixin de la participació, s’emetrà resolució definitiva d’adjudicació de llocs de treball, que es publicarà a la pàgina web del Consorci d’Educació de Barcelona, i posteriorment a la Gaseta Municipal.
Top