Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Situació de les Oposicions Ordinàries del procés d’estabilització per al personal d’educació municipal del CEB

Situació de les Oposicions Ordinàries del procés d’estabilització per al personal d’educació municipal del CEB

Situació de les Oposicions Ordinàries del procés d’estabilització per al personal d’educació municipal del CEB

 

Com molts de vosaltres SEGUIM ESPERANT UNES BASES DEL CONCURS D’OPOSICIÓ ORDINÀRI per al personal d’educació municipal gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona. Molts ens pregunteu: Quant sortiran? Farem la prova el dia 16 de desembre? Quan sortirà la llista definitiva de les oposicions reduïdes (estabilització per concurs oposició o “via 2”)? I podríem seguir amb la llista de consultes.
Des del mes de maig que van sortir publicades les bases de les oposicions de la categoria de professor/a de música (dels companys de música homologats a secundària i gestionats per l’IMEB, com les escoles bressol de l’Ajuntament de Barcelona) que estem reclamant i parlant amb el CEB per demanar les bases que han de regir aquest procés per a les categories del nostre col·lectiu: Tècnic/a Especialista Educació Infantil (TEI), Tècnic/a Especialista Educació Especial (TEEE), Mestre/a, Professor/a de Secundària, Professorat Tècnic FP, Professorat d’Arts Plàstiques i Disseny, Mestre de taller d’arts plàstiques i disseny i Professorat Grau Massana.
Portem molt de temps parlant amb el CEB, amb l’Ajuntament, però EDUCACIÓ sempre va a la cua… el temps és or per a tothom i ja estem cansats/des del menyspreu vers al nostre personal municipal. Des d’UGT volem concreció i tenir respostes a molts i molts dels temes que tenim pendents per resoldre i tancar:
 • Oferta pública/ Procés estabilització (docents, pas i pae): bases, calendarització (publicació i proves) i temaris també del Professorat Grau Massana.
 • Calendarització: nomenaments funcionaris de carrera (concurs de mèrits).
 • Calendarització: Adquisició de noves especialitats
 • Integració del Professorat Tècnic FP al cos de secundària (integració PT a PS)
 • Reconeixement dels estadis al personal docent municipal que passa a la Generalitat i no se li reconeix.
 • Reclamem la posada en marxa JA de la Comissió tècnica  del PAE: ÉS URGENT I VOLEM UNA DATA JA! Des de la signatura del conveni anterior (25.02.2019) que ho portem reclamant!!!!
 • I el mateix amb la Comissió tècnica de Massana…
 • VOLEM UNA CALENDARITZACIÓ de reunions per una normativa borses docents municipals. NO MÉS INTRUSISME.
I MOLTS ALTRES TEMES…. QUE SE SUMEN A LA DISCRIMINACIÓ QUE PATIM !!  EL TEMPS ÉS OR PER A TOTHOM!!!

Des d’UGT Educació estem reclamant que tinguem les mateixes bases que al personal docent de música (gestionat per l’IMEB) i qui SI es podrà examinar el 16 de desembre. Seguim exigint a l’Ajuntament que les bases han de seguir iguals per a tot el seu personal !

No ens oblidem de les companys i dels companys que resten a l’espera que surtin publicades les categories restants del procés d’estabilització via mèrits del cos de secundària (PS i PT): tal i com es va informar per part de l’Ajuntament la previsió és a finals d’aquest mes, no sabem si esgotaran i serà l’últim dia o a finals de setmana…
Esperem que, tal i com estem reclamant, en breu tinguem respostes a totes les vostres inquietuds i que nosaltres traslladem diàriament a RRHH del Consorci d’Educació de Barcelona.

No sabem quan es podrà dur a terme l’execució de la prova la via 3 (Opo ordinària) però SI TENIM CLAR QUE DEMANAREM EL MATEIX QUE ELS COMPANYS PROFESSORS DE MÚSICA:

 • El mateix temari que el de la prova reduïda i que seria la primera prova
 • I la resta de proves com als companys de música i seguint la línia d’educació.
 • Ens mantenim ferms en que les proves han de ser sumatòries i no eliminatòries.
 • Seguirem negociant perquè es continuï mantenint l’acord signat en mesa general de l’Ajuntament de Barcelona com a personal municipal que som.

Ja ho vàrem aconseguir el primer cop (quan únicament UGT es va aixecar de la mesa de negociació perquè ens volíem imposar les bases de la Gene) i ara ho tornarem a fer !

FEINA EN FEM PERÒ ESTEM A L’ESPERA DE LA RESPOSTA DEL CEB PER PODER RESPONDRE LES VOSTRES INQUIETUDS I NEGUITS !

Top