Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Tancament d’escoles-Personal educador de les EBM

Tancament d’escoles-Personal educador de les EBM

 

 

 

 

 

Us informem que des que hem sabut que IMEB comunicava que el personal educador de bressol havia de personar-se al centre de treball, des de la secció d’UGT Educació hem contactat amb RRHH de l’IMEB per demanar que rectifiquessin la decisió. També hem demanat explicacions de per què el personal educador no seguim les instruccions de seguretat i prevenció que ens arriben del Departament d’Educació de la Generalitat. Hem parlat amb RRHH de l’IMEB i també amb la gerent, qui ens ha informat que estan a l’espera de la reunió de demà, a les 9h, on es prendrà la decisió. En aquesta reunió hi haurà l’Agència de Salut Pública, la Junta de Personal i el Comitè d’empresa de l’Ajuntament, amb qui compartiran el conjunt de decisions sobre tot el personal de l’Ajuntament de Barcelona i els organismes autònoms.

UGT ha pressionat i des de gerència de l’IMEB s’han compromès que, només finalitzar aquesta reunió, es notificarà oficialment a tota la plantilla d’escoles bressol la decisió presa, que es presumeix que serà la mateixa decisió que ha pres el Departament d’Educació amb el personal dels seus centres: que tothom marxi a casa seva.
UGT li ha manifestat  a la gerent que per què no s’ha pres aquesta decisió avui mateix paral·lelament amb el Departament d’Educació i ens ha respost que aquesta decisió ha de venir de l’Ajuntament de Barcelona i no de la Generalitat.

Ens hauria agradat que l’Ajuntament de Barcelona hagués pres aquesta decisió per davant del Departament d’Educació, ja que com centres educatius de la ciutat de Barcelona implica més risc d’afluència de persones, quedant justificat el tancament.

Hem insistit a la gerència de l’IMEB si poden donar urgència, per evitar que el personal de les escoles bressol es mobilitzi als centres. Hem demanat també que ens ho faci saber per poder donar-vos l’avís immediat i fins i tot hem ofert la nostra estructura comunicativa d’UGT per tal de fer arribar el canvi de decisió a tota la plantilla.

Top