Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Nou Conveni dels Empleats i Empleades Públics Municipals

Nou Conveni dels Empleats i Empleades Públics Municipals

FELICITATS COMPANYS I COMPANYES!!!

Després de molts mesos ho heu aconseguit!

El 12 de juliol de 2018 es va signar el nou conveni per les condicions laborals del període 2017 a 2020 dels empleats i empleades públics municipals de l’Ajuntament de Barcelona.

 

SIGNATURA ACORD DE CONDICIONS LABORALS 2017-2020 

ACORD CONDICIONS LABORALS DELS EMPLEATS I DE LES EMPLEADES DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

Us informem que finalment, dijous 12 de juliol de 2018, després de més de 3 dies sencers de negociació, els tres sindicats majoritaris CCOO, UGT i SAPOL constituïts en plataforma unitària, hem signat amb l’Ajuntament de Barcelona l’Acord de Condicions Laborals 2017-2020.

Després d’una nova negociació maratoniana hem signat un acord que podem afirmar que és un BON ACORD, que aporta avanços significatius en la recuperació econòmica, la reducció horària i la millora de les condicions laborals de tots els treballadors i totes les treballadores Municipals.

L’acord serà aprovat pel Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona el proper 20 de juliol, i aleshores entrarà en vigor. Els increments dels complements d’experiència professional i el de perillositat, tindran efectes d’aplicació de l’1 de gener de 2017.

Us volem destacar que a més de tot l’aconseguit, en les últimes negociacions hem aconseguit arrencar:

  • Les persones que estiguin gaudint del permís de paternitat quan s’aprovi l’acord al Plenari Municipal podran demanar l’extensió fins a 6 setmanes.

  • La reducció de jornada de maig d’aquest any, la farem a l’octubre.

  • El complement d’experiència professional, s’actualitzarà quan el treballador/a tingui 2 anys d’antiguitat ininterrompuda al nou grup o subgrup, per tots els anys que es tingui d’experiència a l’organització municipal.

Us informem que dimecres es va signar l’acta amb les taules salarials que incorporen l’increment dels Pressupostos Generals de l’Estat de 2018, gràcies al “II Acuerdo estatal para la majora del empleo público y de condiciones de Trabajo” que es va signar el 9 de març d’enguany: l’increment és d’un 1,5% de tots els conceptes menys les gratificacions.

L’Ajuntament abonarà AQUESTS ENDARRERIMENTS a la nòmina de JULIOL.

El Consorci d’Educació de Barcelona té previst abonar la pujada salarial estatal a la nòmina de setembre i amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2018.

El 0,25% d’increment que falta s’actualitzarà quan el Consell de Ministres aprovi les taules salarials de les retribucions bàsiques i extraordinàries que l’incorporen.

QUEDA MOLT PER FER….

  • s’han de tractar totes les circulars que desenvolupen els permisos del nou acord

  • s’han de renegociar els horaris especials per adaptar-los a les millores aconseguides

  • s’ha de negociar la Relació de Llocs de Treball inicial que doni peu a la definitiva

  • s’han de desenvolupar totes les matèries que han quedat pendents per la Comissió de Seguiment de l’Acord i moltes coses més.

Per tot això continuarem treballant dur com fins ara per obtenir els millors resultats.

MESA DE NEGOCIACIÓ – ANNEX IMEB I CEB

Està oberta la mesa de negociació del CEB i de l’IMEB: tot el que queda pendent per a negociar, tant per a un col·lectiu com per a l’altre, encara està obert, no hi ha res en ferm ni per escrit.

En els següents enllaços us podreu descarregar:

Acord de condicions laborals 2017-2020

Taules Salarials 2018

Top