Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > En contra del nou sistema de triatge a dit del personal docent municipal

En contra del nou sistema de triatge a dit del personal docent municipal

En contra del nou sistema de triatge a dit del personal docent municipal

En relació a diverses informacions, referents a un nou sistema de selecció del personal docent, hem cregut necessari realitzar aquest comunicat per a posar de manifest la posició d’UGT Educació Municipal.

Des d’algunes direccions de centres educatius de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona s’ha comunicat als claustres docents que, el proper dia 16 de maig s’obrirà un procés d’inscripció on les docents interines i els docents interins es podran inscriure i les direccions podran triar a una persona amb incorporació a la plantilla de manera directa. És a dir, els equips directius podran triar a dit a una persona per a cada centre de manera directa. També s’ha informat als claustres, que la part social, en el nostre cas UGT, era coneixedora d’aquest procés, i que hi estava d’acord.

Davant aquestes informacions volem deixar clar que:

1) NO ESTEM D’ACORD, NI HO ESTAREM MAI, AMB SISTEMES DE SELECCIÓ QUE VULNERIN L’ACORD DE BORSES SIGNAT EN EL CONVENI LABORAL AMB APLICACIÓ AL PERSONAL DE L’AJUNTAMENT BARCELONA, INCLÒS EL PERSONAL DOCENT.

Des de la posada en marxa de la borsa oberta del personal docent municipal, al 2018, que RRHH CEB no s’ha assegut a negociar amb la part social cap modificació ni millora de la gestió de la borsa docent municipal. 

Des de fa anys que venim sol·licitant al CEB un nou acord de borses per al personal docent municipal que emani de la normativa de borses de l’Ajuntament, amb adaptació d’aquells aspectes que siguin necessaris donades les característiques pròpies de la categoria docent. Però que en cap cas que sigui contrària als seus principis reguladors. Fins al dia d’avui, encara no tenim cap proposta oficial d’aquest acord.

2) HEM SOL·LICITAT AL CAP DE RRHH DEL CEB, IVÁN CURTO, L’ESBORRANY ON QUEDA DETERMINAT EL SISTEMA DE SELECCIÓ ANUNCIAT A LES DIRECCIONS I ENCARA NO ENS HO HA FET ARRIBAR. AIXÒ TENINT EN COMPTE QUE AQUEST NOU SISTEMA PILOT ES POSARÀ EN MARXA EL PRÒXIM 16 DE MAIG, QUE ÉS DEMÀ.

3) I PER ÚLTIM, VOLEM DIR QUE QUALSEVOL SISTEMA DE SELECCIÓ QUE VULNERI ELS DRETS DE LES TREBALLADORES I DELS TREBALLADORS MUNICIPALS, EN QUANT A CRITERIS CONTRARIS ALS QUE VENEN DETERMINATS PER ACORD DE BORSES DINS DEL CONVENI LABORAL DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA, TINDRA UNA RESPOSTA CONTUNDENT PER PART D’UGT EDUCACIÓ MUNICIPAL AMB LA DENÚNCIA DE CARÀCTER  JURÍDIC SI FOS NECESSARI. 

Top