Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Conveni d’estudis UGT – UOC i altres descomptes

Conveni d’estudis UGT – UOC i altres descomptes

Conveni d’estudis UGT – UOC i altres descomptes

UGT Serveis Públics Catalunya renova el conveni amb la UOC per tal d’oferir diversos descomptes als seus estudis. Disposeu de molts descomptes a ACTIC, postgraus, graus, idiomes, màster de professorat…. I també amb altres universitats. 
Per tal de poder gaudir del descompte que ofereixen les universitats cal que ens enviïs un correu, indicant on vols cursar la formació per fer-te arribar el certificat corresponent. En el document adjunt trobaràs el detall de la informació.

Aprofitem per recordar-te que pots gaudir d’avantatges amb centenars d’ofertes i descomptes en les millors marques, per ser membre d’UGT de Catalunya.

Top