Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > A tot el personal de l’Ajuntament de Barcelona

A tot el personal de l’Ajuntament de Barcelona

A tot el personal de l’Ajuntament de Barcelona,

Des dels sindicats amb representació a la Junta de Personal i el Comitè d’Empresa de l’Ajuntament de Barcelona, i en unió sindical, volem expressar la nostra preocupació i indignació davant de les recents decisions preses per l’Ajuntament. L’absència de convocatòria per negociar i solucionar la imposició de la retallada de les nòmines és inacceptable.

L’AJUNTAMENT ENCARA NO ENS HA CONVOCAT DESPRÉS DE LA IMPOSICIÓ DE LA RETALLADA DE LA NÒMINA, PER TANT, ENS MOBILITZEM!

El passat 13 de setembre, l’Ajuntament va comunicar a la part social la intenció de l’Ajuntament de retallar els triennis a les persones que han promocionat verticalment, així com del premi d’antiguitat.

Per tot i això, no s’ha emès cap comunicat oficial amb fonament jurídic que ho recolzi. És imperatiu que qualsevol canvi en les condicions laborals es faci amb la deguda transparència i respectant els drets del personal.

Des de la unió sindical Tenim diversos motius per a la nostra oposició a aquesta mesura:

No se’ns ha donat l’oportunitat de negociar ni SOLUCIONAR-HO. L’ajuntament està obligat a convocar una taula de negociació abans de prendre mesures unilaterals com aquesta.

El personal laboral i les medalles que s’entreguen a Guàrdia Urbana i als Bombers/eres no es van incloure a l’informe i també es veuran afectats.

El premi d’antiguitat està estipulat al conveni, i no es pot modificar cap punt del conveni sense acordar-ho amb la part social.

L’informe de la sindicatura de comptes dona recomanacions, però no obliga l’administració a fer aquests canvis. Sabem que es podria solucionar la RETALLADA  dels triennis pels funcionaris amb una negociació que impliqui la creació d’ajudes apropiades per corregir aquest desajust.

Aquest informe originalment tenia com a objectiu regular les retribucions irregulars als gerents i alts càrrecs, però ara tothom en la plantilla pateix les conseqüències.

VAM INFORMAR A  L’ADMINISTRACIÓ QUE SI EN DEU DIES NO ENS CONVOCAVEN, CRIDARÍEM A TOT EL PERSONAL A LA MOBILITZACIÓ.

És per això que coincidint amb dia del Ple Municipal on es votarà entre els grups municipals aquesta mesura mai vista fins ara a la democràcia.

US CONVOQUEM A UNA CONCENTRACIÓ A A UNA CONCENTRACIÓ A PLAÇA SANT JAUME EL PRÒXIM DIA 29 DE SETEMBRE A LES 10 H FINS A LES 12 H.

Recordeu que teniu dret a fer ús de dues hores d’assemblea.

      NO PODEM PERMETRE QUE ENS TOQUIN EL SOU SENSE LLUITAR!!!

Estem units en aquesta causa, i junts som més forts. Hem treballat durant anys per a l’ajuntament i mereixem respecte i justícia. Defensem els nostres drets laborals i no permetrem que ens siguin presos.

MOBILITZEM-NOS I DEFENSEM EL QUE ÉS NOSTRE!

Top