Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Mesa General 25/5/23 calendari curs 2023/2024 – IMEB

Mesa General 25/5/23 calendari curs 2023/2024 – IMEB

Mesa General 25/5/23 calendari curs 2023/2024 – IMEB

Avui, dia 25 de maig, ens hem reunit en Mesa General amb l’Administració per tractar el tema del canvi de calendari del pròxim curs 2023/2024.

Abans d’iniciar la negociació, la UGT ha demanat a l’Administració explicacions en relació amb l’endarreriment del concurs de trasllats: l’Administració ens ha informat que aquest any no es convocarà el concurs ja que les places que s’haurien d’oferir estan dins del procés d’estabilització. Hem expressat la nostra disconformitat i hem demanat que el convoquin.

L’Administració també ens ha confirmat que la setmana vinent publicarà la llista actualitzada de la borsa de suplències.

En relació amb el calendari del curs vinent, des de la UGT hem deixat clar que no estem d’acord amb la proposta de l’Administració, que pretén iniciar el curs lectiu un dia abans, deixant a les treballadores amb un dia menys de preparació.

Per compensar-ho, des de la UGT hem reclamat que aquest dia el passin al juliol, tenint un dia de tancament sense infants a les escoles.

Davant de la negativa per part de l’Administració, la UGT ha demanat un dia més de lliure disposició, de la mateixa manera que les escoles de la Generalitat, en compensació al canvi de calendari.

L’Administració s’ha tancat en banda argumentant que acabar al juliol sense infants és matèria de negociació de conveni, i no ha volgut oferir a les treballadores cap compensació a l’ampliació de calendari. La UGT i la resta de sindicats han rebutjat de forma unànime signar un acord de calendari.

Lamentem profundament no haver pogut arribar a un acord, perquè això significa que l’Administració tirarà pel dret amb la seva proposta.

Top