Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > 29 DE MARÇ 2023 – ELECCIONS SINDICALS A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

29 DE MARÇ 2023 – ELECCIONS SINDICALS A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

l’UGT Educació Ajuntament de Barcelona som un equip de professionals procedents de diferents categories: Docents, Mestres, Educadors d’Educació Especial, Tècnics d’Educació Infantil, Auxiliars Adm. i Administratius, i personal propi del CEB.

En els últims quatre anys de legislatura hem treballat per aconseguir un conveni laboral municipal amb millores importants per a educació, així com a revertir les retallades existents des de fa més de deu anys fruit de la crisi econòmica del 2012.

Moltes de les coses que s’han aconseguit han estat fruit de la lluita dels delegats d’educació d’UGT en les taules de negociació tant a l’Ajuntament de Barcelona com en el Consorci d’Educació de Barcelona. 

Per a la secció municipal de la UGT a l’Ajuntament de Barcelona el col·lectiu d’educació és important i s’ha defensat sempre com a la resta de col·lectiusAixò no sempre és així en altres sindicats, i en moltes reunions només UGT ha tingut representant sindical d’educació a nivell municipal. La signatura del conveni laboral al desembre del 2022, on es va aconseguir el cessament progressiu, n’és un exemple.

És per això que us demanem que el dia 29 de març aneu a votar en les eleccions sindicals del 2023, i voteu per a la UGT, als vostres companys.
Necessitem el vostre suport per a ser més forts com a col·lectiu en les negociacions, i poder tenir més representació tant a l’Ajuntament de Barcelona com en el Consorci d’Educació de Barcelona.
Queden moltes coses encara per aconseguir i acabar de tancar processos que estan encara en marxa. És molt important que puguem ser presents en aquests processos, i defensar amb més força a educació en les futures negociacions. T’ho expliquem en els dos vídeos que trobareu 
  El teu vot és molt important,
fes amb ell que puguem aconseguir millores laborals per a tots i totes!!
👉🏼 T’EXPLIQUEM QUÈ HEM ACONSEGUIT EN L’ÀMBIT DEL CEB (VÍDEO 1)📹
👉🏼 T’EXPLIQUEM QUÈ HEM ACONSEGUIT EN L’ÀMBIT DEL CEB (VÍDEO 2) 📹
Top