Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Acord Marc per a una Administració del segle XXI

Acord Marc per a una Administració del segle XXI

 

 

 

 

Acord Marc per a una Administració del segle XXI

UGT Serveis públics, vam signar el 19 d’octubre, juntament amb el Govern i CCOO, l’Acord Marc per a una Administració del segle XXI, que recull millores substancials en les condicions laborals i salarials dels empleats i empleades de les administracions públiques i del sector públic.
Aquest pacte suposa, en matèria salarial, una pujada de fins el 9,5 % entre el 2022 i el 2024. Aquest augment esmorteeix, de manera raonablement realista, els efectes de la pujada d’inflació en el poder adquisitiu d’empleades i empleats públics del nostre país.
L’Acord posa en alça la importància de la negociació col·lectiva per assolir acords que millorin la vida de totes i tots els empleats públics i en matèria normativa compleix amb la preocupació i anhels de la majoria dels empleats i empleades públics.EL SINDICALISME ÚTIL!!

Top