Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Mesa General Ajuntament – Bases Procés Estabilització – 13.10.2022

Mesa General Ajuntament – Bases Procés Estabilització – 13.10.2022

Mesa general de negociació Ajuntament de Barcelona – Bases del Procés d’Estabilització del Personal interí Municipal (13.10.2022)

Us informem que avui, dijous 13 d’octubre, en la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament de Barcelona s’ha tractat la proposta de les bases definitives que han de regular tot el procés d’estabilització per a tot el personal municipal.

En la reunió d’avui la part social ha fet les seves propostes per tal de millorar i donar les màximes garanties abans de la seva aprovació. L’administració ens ha emplaçat al proper dimecres 19 per donar-nos la seva resposta. Esperem que hi hagi acord per ambdues bandes i es puguin aprovar. 

Un cop estiguin aprovades han de passar pel plenari municipal, però ja seran dades que es puguin publicar. I llavors es traslladaran aquestes bases al si de la mesa específica del CEB per adaptar-les a l’àmbit d’educació. Des d’UGT Educació CEB,  el nostre objectiu és no variar-les molt -només en allò que sigui totalment necessari- atenent a les característiques dels nostres col·lectius.

Des de la part social s’ha demanat que s’agilitzi la instrucció del cessament progressiu i del teletreball del CEB, que va quedar pendent de signar per l’aturada d’agost i és important tenir-la.

Top