Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Bases Procés d’Estabilització Personal Docent Interí Municipal – CEB

Bases Procés d’Estabilització Personal Docent Interí Municipal – CEB

Procés d’estabilització personal docent interí municipal

Tal i com vam explicar a l’assemblea que vam realitzar divendres 7 de octubre, UGT Educació CEB hem aconseguit que les bases d’accés al concurs de mèrits i oposicions reduïda del personal docent interí municipal siguin les mateixes que s’aplicaran per a tot el personal municipal de l’Ajuntament de Barcelona. Per a la resta del col·lectiu d’educació ja els hi era d’apliació les bases municipals, en no estar homologats com el personal docent. 

Des de la nostra organització sindical estem molt contents perquè finalment tota la pressió exercida per UGT a l’administració ha obtingut els seus fruits.
Recordem que la proposta inicial que ens van presentar, van ser les mateixes bases que s’han aplicat al personal docent de la Generalitat de Catalunya. Bases que significaven que molts companys i companyes haguessin pogut perdre el seu lloc de treball.

La nostra posició contundent davant d’aquesta proposta va ser no continuar negociant, no assistir a les diferents convocatòries de treball de bases i comunicar a l’Ajuntament que o s’aplicaven les mateixes bases que a la resta de personal municipal o tota la secció d’UGT Ajuntament de Barcelona s’aixecaria de tots els processos de negociació municipal. Volem donar gràcies també a tots els nostres companys de la UGT Ajuntament de Barcelona per tot el seu suport i recolzament.
El divendres 7 d’octubre durant la Mesa General de negociació municipal, on van assistir els responsables de RRHH del CEB, ens van comunicar que efectivament se’ns aplicaria les mateixes bases que a la resta de personal municipal.

Ara mateix, queda pendent que des del CEB ens facin arribar la proposta definitiva de vacants que aniran als diferents processos (mèrits, oposicions reduïda, oposicions normal) tenint en compte els requisits que marca la llei en quant a temps treballat. Aquest és un tema que estem reclamant contínuament des de la nostra organització, però des del CEB ens diuen que s’ha de fer a mà i que han de revisar persona per persona per veure si compleix també el requisit de continuïtat (màxim 4 mesos sense treballar durant els 6 anys treballats i amb inici abans del 1 de gener del 2016).

El pròxim dijous 13 d’octubre a la Mesa General de l’Ajuntament de Barcelona es presentaran les bases definitives per a tot el personal municipal i es faran públiques.
Posteriorment haurem de traslladar aquestes bases a l’àmbit d’educació, però el nostre objectiu, ja us anunciem, és no variar-les molt, només en allò que sigui totalment necessari, atenent a les característiques dels nostres col·lectius.

Dir-vos que, tindrem unes bases justes i de protecció per a tots els nostres companys i companyes, que no haureu de patir per això, perquè des de la UGT hem lluitat i continuarem lluitant per que així sigui.

Top