Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Reunió Grup de Treball CEB – Processos d’Estabilització (21.09.2022)

Reunió Grup de Treball CEB – Processos d’Estabilització (21.09.2022)

Reunió Grup de Treball CEB – Processos d’Estabilització (21.09.2022)

 

Avui, dimecres 21 de setembre, UGT Educació CEB estava convocada a una reunió de grup de treball per continuar analitzant la proposta de bases de concurs de mèrits presentada inicialment per part del CEB.

Tal i com et vàrem informar divendres, per la reunió d’avui, també s’havia acordat amb RRHH CEB que la part social rebria amb antelació les dades corresponents al llistat de personal docent municipal -ordenat per temps treballat i especialitat- aquesta vegada actualitzat sense errades (donat que aquest fet ha sigut el que no ens ha permès avançar en anteriors reunions). No només no hem rebut cap llistat abans de la reunió, sinó que se’ns comunica que l’objectiu d’aquesta reunió és continuar treballant l’esborrany de bases presentat divendres passat. També se’ns confirma que no assistirà cap representant de RRHH de l’Ajuntament de Barcelona en aquesta reunió.

UGT Educació  CEB – Ajuntament de Barcelona ha decidit no assistir a la reunió d’avui per les següents raons:

 Exigim que abans de presentar-nos cap proposta a la part social, RRHH CEB treballi conjuntament un esborrany de bases del concurs de mèrits amb RRHH Ajuntament de Barcelona i d’acord als criteris que s’aplicaran per a tot el personal municipal. La proposta que tenim damunt la taula és un esborrany on els candidats han de competir de forma oberta per obtenir la vacant que estan ocupant des de fa temps.
 No continuarem negociant sense les garanties de protecció de tot el col·lectiu d’educació municipal.
 A dia d’avui no tenim un llistat definitiu amb el qual treballar la determinació de les vacants de forma correcta, això ens impedeix fer la nostra tasca sindical de supervisar i verificar les dades subministrades per RRHH per a aquest procés. Demanem l’actualització i correcció de les dades que se’ns està proporcionant.
 Exigim que en aquestes reunions de negociació hi hagi sempre present un/a representant de l’Ajuntament de Barcelona.
 La plantilla municipal del nostre col·lectiu, a dia d’avui, desconeix en quin punt es troba el desenvolupament i aplicació del procés d’estabilització del personal interí. Demanem que no es perllongui aquesta manca d’informació que genera neguit i angoixa a tots els treballadors i les treballadores.

Per un motiu de compromís i lleialtat a tots/es els/les nostres companys i companyes interins/es, avui la UGT Educació CEB Ajuntament de Barcelona no ha assistit a aquesta reunió. 
Creiem que aquesta mesura de pressió per part d’UGT és la única via per garantir un procés d’estabilització com el que tots volem i ens mereixem. 

Top