Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Reunió Mesa CEB – Procés Estabilització Interins (16.09.22)

Reunió Mesa CEB – Procés Estabilització Interins (16.09.22)

Reunió Mesa CEB – Procés Estabilització Interins (16.09.22)

 

Us informem que avui, 16 de setembre, ha tingut lloc la reunió específica amb RRHH del Consorci d’Educació de Barcelona i els representants dels diferents sindicats amb representació en educació, entre ells UGT, per continuar parlant de les places del procés d’estabilització del personal docent municipal.Dades del procés d’estabilització del personal docent:

  • Tal com us vàrem informar anteriorment, des de RRHH CEB se’ns va facilitar el nombre de places per categoria i especialitat i que hem anat tractant en anteriors reunions perquè no ens quadraven els números, per la complexitat existent.
  • Iniciem la reunió repassant algunes especialitats, però seguim tenint uns llistats (els d’adjudicacions de personal docent interí de finals de juliol) que no quadren amb el nombre de places. Arran d’això RRHH CEB ens ha traslladat que farà arribar un nou llistat per tal que ho puguem verificar. I així poder fer una propera reunió per acabar de tancar-ho i entrar en matèria de negociació de les bases.
  • Ens presenten una proposta esborrany de bases de concurs de mèrits que parteixen de la base de les de la Generalitat i on s’han modificat alguns punts, i amb l’objectiu que la part social pugui revisar-la i anar avançant.
Des d’UGT Educació CEB els hi hem manifestat que no signarem res que pugui suposar la pèrdua de cap lloc de treball, i la proposta inicial de RRHH CEB no ens dóna cap garantia.
Per UGT Educació CEB no és negociable que el concurs de mèrits sigui una competició i no un procés d’estabilització, que és l’objectiu d’aquesta convocatòria i el que vàrem signar en el conveni laboral de l’Ajuntament de Barcelona. Ens emplacen a la setmana vinent perquè la part social fem una proposta de bases.
Continuarem treballant per fer unes bases que siguin una garantia per al nostre personal municipal. Us mantindrem informats.

RRHH ens ha informat que disposen d’un aplicatiu creat per l’IMI a partir del qual poden extreure les dades del temps treballat al llarg de la vida laboral. Aquesta serà la informació que rebreu en el comunicat que farà arribar RRHH CEB via correu electrònic corporatiu (xtec.cat) a cada treballador municipal en les properes setmanes.
És important que si detecteu alguna errada en el càlcul d’aquestes dades notificades per RRHH CEB ho podreu comunicar directament.

Top