Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Proposta conjunta doble categoria

Proposta conjunta doble categoria

Us informem com està la situació de Categoria de Bressol.

Després de reflexionar i portar a terme diverses converses UGT i CGT vam decidir que fer un referèndum amb opcions de les quals no estem d’acord era una errada, i que coincidim en el fet que només veiem clara i justa una de les propostes. Així que UGT i CGT ens hem unit per portar a l’administració una proposta conjunta de solució per majoria de la Mesa sindical al conflicte de la categoria del personal de les escoles bressol tal com ens havia demanat l’administració.

A les escoles bressol municipals sempre hem conviscut dues titulacions, sempre hem tingut les mateixes tasques i sempre hem cobrat el mateix salari i, per tant, és la petició que proposem formalment com a majoria sindical de la Mesa General de l’Ajuntament de Barcelona.

Donada la situació excepcional que vivim amb la llei que ens permet adquirir la situació de funcionàries de carrera i després de les bones dades de números de personal que entrarem per concurs de mèrits i per opos de consolidació (fàcils) hem argumentat a l’administració que no extingeixi la categoria A2 i tothom que té la carrera de magisteri i les persones que tenen el cicle formatiu i l’FP crear la categoria B.

La proposta que hem entregat a l’administració és amb mantenir el col·lectiu exactament com ha funcionat tots aquests anys, amb el bon conviure, fer i ser del personal educador de les escoles bressol municipals. Hem convidat a la resta de sindicats de la Mesa a què s’afegeixin a la proposta.

L’administració ens ha comunicat que recull la proposta i ens comunicarà si l’accepten.

Des de la UGT tenim l’esperança que l’administració ens accepti la proposta i per fi aquest conflicte es resolgui!!

Top