Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Mesa negociació IMEB – 27 juny 2022

Mesa negociació IMEB – 27 juny 2022

MESA GENERAL

Amb data 27/06/2022 es convoca Mesa General a l’Imeb a les 12:00h,  reunits membres de l’Ajuntament i de l’Imeb, i per la part social els representants sindicals UGT, CCOO, CGT i CSIF.

Tema: Categoria B

La proposta de l’Administració continua sent la “categoria B” per a tothom, argumentant el mateix de sempre, mateixa feina, mateixa categoria. Entén que tenir dues categories pot provocar conflictes dins el col·lectiu.

Davant algunes qüestions per part dels sindicats, l’administració expressa que tot i que el sou base de la categoria B és més baix, s’igualaria al salari de la categoria A a partir dels complements.

A partir d’aquí, hi ha diversitat d’opinions en els diferents sindicats.

UGT deixa clar que la categoria A2 s’ha de mantenir i no es pot permetre que als/les professionals de magisteri se’ls hi baixi la categoria. Per tant UGT es manté ferm en que es mantinguin les dues categories A2 i B. No pot recaure sobre el sindicat i els seus afiliats/es aquesta decisió.

El problema l’hauria de solucionar l’Administració amb els diferents tècnics i recursos.

Malauradament, la reunió acaba sense cap acord.

UGT, desprès de la Mesa General, es manté amb la seva decisió de mantenir les dues categories A2 i B. Establint els diferents criteris que implica una categoria i l’altra: oposicions (temaris), funcions, mobilitat, sou… Entén que la decisió no pot caure sobre el sindicat i la decisió l’ha de prendre l’Administració que és qui té els recursos per a fer-ho. La reunió es conclou sense arribar a cap acord.

Top