Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Referèndum conjunt tema Categoria Bressol

Referèndum conjunt tema Categoria Bressol

Referèndum conjunt tema Categoria Bressol

Us volem informar que UGT hem mantingut converses durant aquesta setmana amb CCOO i CGT, posteriors a la reunió amb l’administració el dilluns 27 amb el tema de la categoria de bressol.

Després de dialogar hem decidit proposar un referèndum conjunt els tres sindicats de la Mesa IMEB per tal que totes les treballadores de les escoles bressol puguin manifestar la seva opinió.

A la reunió del passat 27 no es va poder establir un acord referent a les categories, ja que l’Administració continua amb la postura d’una única categoria B.  Els sindicats UGT, CCOO i CGT vàrem mostrar  desacord, pel fet que totes les escoles han de tenir mestres d’educació infantil i per tal que tot el col·lectiu tingui veu i vot, per aquest motiu els tres sindicats hem acordat fer un referèndum per a poder decidir, amb la veu de la majoria de les treballadores, una solució definitiva.

Pròximament, us informarem de la data del referèndum i les diverses postures perquè podeu dir el vostre parer, compartir categoria A2 i B?, o solament B amb els pros i contres que pot ocasionar qualsevol d’elles.

Us demanem la màxima participació possible, ja que es tracta d’un tema important on totes i tots hi juguem un paper.
La vostra veu, el vostre futur!!
Top