Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > REUNIÓ MESA GENERAL ESPECÍFICA CEB 22.06.2022

REUNIÓ MESA GENERAL ESPECÍFICA CEB 22.06.2022

 

 

REUNIÓ MESA GENERAL ESPECÍFICA CEB 22.06.2022

 

T’informem que ahir va tenir lloc la reunió de la Mesa General específica del Consorci d’Educació de Barcelona on han estat presents, d’una banda, els representants de l’administració de l’àrea de RRHH, les persones representants de RRHH de l’Ajuntament de Barcelona i, d’altra banda, els representants dels diferents sindicats amb representació en educació, entre ells UGT. Amb l’únic punt de l’ordre del dia de la reunió: l’oferta pública.

RRHH Ajuntament inicia la reunió amb el repàs de les dades d’oferta pública aprovades en el si de la mesa general del 18 de maig de 2022 de l’Ajuntament de Barcelona.

  • En dita mesa general es va acabar d’ajustar algunes places de categories que no estaven ben ubicades per tal que es pugui presentar en el procés d’estabilització: com són TEEE, Fisioterapeutes i subalterns. RRHH Ajuntament ens informa que es farà en bloc conjuntament amb altres categories de l’Ajuntament.
  • Repassem amb l’administració les dades presentades i anem revisant per categoria i especialitat.
  • Des d’UGT Educació insistim en que no ens acaba de quadrar-nos les places i recordem que l’Ajuntament té el compromís d’estabilitzar al personal.
  • Demanem a l’administració que ens faci arribar la informació per tal de poder verificar les dades que ens aporten, i garantir que és correcte per poder tirar endavant aquest procés (únic pel que respecte a la via de concurs de mèrits i opo reduïda). Així com també es va demanar que s’incloguessin les places del personal de la seu del CEB.
  • Ens cal seguir treballant per tal d’aclarir definitivament les xifres i poder-vos donar la informació detallada.
  • Entenem el neguit que tot això està generant entre els/les companys i companyes, per això seguim insistint a l’administració en més transparència donada la complexitat del procés.
  • També vàrem manifestar el nostre neguit per la pèrdua d’oferta formativa, amb la conseqüent pèrdua de llocs de treball, i el tancament de línies.
  • També es va demanar ahir el nombre de places
  • Esperem poder-vos informar amb més detall ben aviat.
  • Aprofitem per recordar-vos que fins a finals d’any (desembre 2022) hi ha temps per acabar de negociar les bases que regiran tot aquest procés. I serà a posteriori quan es podrà definir amb més garanties una previsió de calendari d’execució.

Us adjuntem les places aprovades en el si de la Mesa General de l’Ajuntament de Barcelona.


 

Top