Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Mesa General (Bressol)- Places estabilització llei 20/2021- 30 de maig

Mesa General (Bressol)- Places estabilització llei 20/2021- 30 de maig

 

Ahir vam tenir Mesa General per continuar tractant el tema de les places d’estabilització de les escoles bressol. També s’ha parlat de la Categoria Funcionarial de les escoles bressol.
Places estabilització

L’Administració, ja coneixedora del nostre desacord, en el nombre de places que vam proposar tant pel concurs de mèrits com pel procediment de consolidació, reconeixen que el nombre de places pot augmentar respecte a l’inicial perquè s’han de revisar bé els números a més de tenir en compte, que hi ha treballadors/es que es jubilen com a interines.

Degut a la complexitat, hem demanat una revisió de les places i antiguitats de la categoria d’educadora de bressol. Ens emplacen l’1 de juny a fer un monogràfic a l’IMEB per tal de constatar el nombre de places que van als diferents processos (mèrits, oposició de consolidació i concurs-oposició normal).

Categoria educadora de bressol

L’administració porta la proposta anterior  de fer totes les places d’educadora  de bressol amb la Categoria B, no veu factible tenir dues categories ja que històricament hi ha hagut un únic lloc de feina, amb el risc de generar una divisió en el col·lectiu.

Tenir dues categories generaria 2 borses de treball una per B (cicle formatiu) i una altra per A2 (Mestre) i quan faltés una treballadora de cicle es trucaria a una persona de la borsa del B i viceversa, segons la necessitat del servei. També expliquen que s’hauria de reorganitzar per tenir el nombre de persones titulades a cada centre, cosa que sent una única categoria no cal.

L’administració ens emplaça al dia 8 de juny per donar-nos una proposta concreta de la categoria B.

La UGT tornem a dir que volem mantenir la Categoria A2 i que no signarem extingir la categoria A2.

El requisit indispensable és mantenir les mateixes retribucions.

 

Top