Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ FAS 2021 – CEB

OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ FAS 2021 – CEB

Us informem que avui s’ha obert el termini per presentar la documentació pel FAS 2021. Et recordem el calendari del procés. 

El Fons d’Acció Social (FAS) són els ajuts econòmics anuals que l’Ajuntament ens concedeix a la plantilla per cobrir part de les despeses de determinats conceptes com pròtesis oculars, auditives o ortopèdiques; per tractaments odontològics. Així, podem demanar ajuts per assumir les despeses derivades d’intoleràncies alimentàries, transtorns de l’aprenentatge, de la comunicació o del desenvolupament, entre d’altres.

Bases:
Ahir es van publicar a la Gaseta Municipal les bases per a la concessió d’ajudes del Fons d’Acció Social de 2021, les quals podeu trobar també a la intranet, a l’apartat Documentació i Normativa.  Presentació de documentació:
Es pot presentar per la intranet sinó s’haurà de presentar via instància. Cal accedir a l’apartat Oficina d’Atenció al Personals  Ajuts  aquí trobaràs tota la informació:

Important: recorda que cal aportar factures de l’any 2021 i que és preferible que les factures estiguin a nom del/la treballador/a.

No deixeu passar el FAS 2021, és un dret de tota la plantilla municipal! 

BASES FAS 2021
Top