Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Moratòria pel Calendari curs 2022-2023 – Bressol

Moratòria pel Calendari curs 2022-2023 – Bressol

Moratòria pel Calendari curs 2022-2023

Us volem informar que a raó de la reunió de la Mesa General mantinguda divendres passat, l’Administració ha aprovat una moratòria d’un curs. Això significa que durant el pròxim curs 2022-2023 es mantindran les negociacions necessàries per dur a terme un canvi de calendari que serà efectiu al curs 2023-2024.

El curs 2022-2023, els infants iniciaran el 12 de setembre, de la mateixa manera que es ve fent els darrers anys. I el dia d’incorporació pel personal de les escoles bressol, serà el 6 de setembre “en aplicació d’allò que estableix l’annex de condicions especifiques, gaudir dels dos dissabtes festius corresponents al 2022 i el dia addicional festiu de l’1 de setembre” (gaudint-se l’1, 2 i 5 de setembre)

Celebrem aquesta moratòria que permetrà trobar les maneres de realitzar canvis, però respectant els drets de les persones que treballen a les escoles bressol i tenint en compte una adequada preparació de curs segons les necessitats de l’etapa del 0-3.

Com sempre, us anirem informant sobre totes les negociacions futures de calendari. 

Top