Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Mesa General Calendari Escola – Bressol

Mesa General Calendari Escola – Bressol

Avui hem tingut la Mesa General amb ordre del dia, Calendari escolar.

 

L’administració es reitera en la seva proposta ja exposada en l’anterior reunió
– començar el curs el dia 1 de setembre i el 7 amb infants, tenint només 4 dies de preparació de curs que són insuficients.
– proposa que aquests 3 dies, serien compensats amb iniciar les vacances de Nadal 1 dia abans (22 desembre) i els altres 2, fossin compensats els dies 13 i 14 juliol 2023.

Tots els sindicats que estàvem reunits, i de manera unànime, hem mostrat el nostre desacord en el canvi de calendari proposat, primerament per la Generalitat de Catalunya i al qual l’Ajuntament de Barcelona proposa adherir-se.

Com a representants de la UGT, hem dit clarament que per acceptar el canvi de calendari, volem més dies de preparació d’inici de curs i acabar el juliol sense infants per fer un bon tancament.
També hem posat sobre la taula, com compensar els dies del setembre del 2023 que per ara sembla que no els tenen contemplats i aquests també han de ser compensats.

S’ha suggerit, una moratòria d’un curs per poder negociar com portar a terme un canvi de calendari. Nosaltres, ho valorem com a positiu donat que s’ha de trobar la manera de poder fer canvis  sense minvar els drets de les persones que treballen a les escoles bressol i amb una preparació de curs adequada a les necessitats de l’etapa del 0-3.

Des de la UGT hem defensat que si es procedeix a un canvi de calendari, ha d’haver-hi una compensatòria.

Ens hem emplaçat a dilluns/dimarts per valorar les aportacions de totes les bandes i per firmar l’acord final si s’escau.

Demanem una compensació real.

Top