Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Desgrava’t la Quota Sindical 2021

Desgrava’t la Quota Sindical 2021

Desgrava’t la Quota Sindical 2021

T’informem que ja s’ha obert el termini per presentar la declaració de la renda de l’exercici 2021, des del 6 d’abril fins al 30 de juny de 2022.

Et recordem que les quotes sindicals són deduïbles. La casella on has d’introduir aquest import és la corresponent a la del número 14.
– Rendiments de la feina (Quotes satisfetes a sindicats).

No és necessari disposar del certificat de quotes pagades en el moment de fer la declaració, n’hi ha prou amb indicar la quantitat total meritada al sindicat en l’any 2021 a l’hora de fer la declaració.
Però si necessites el certificat detallat per part d’UGT o desconeixes la quantitat, no dubtis a posar-te en contacte amb la nosaltres a l’adreça ugt.ajt.bcn@catalunya.ugt.org i t’ho enviarem per mail el més aviat possible. Caldrà que ens indiquis en el mail: nom i cognoms, DNI i el correu on vols rebre’l.

Top