Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Reunió amb la gerència del CEB

Reunió amb la gerència del CEB

Reunió amb la gerència del CEB

Et volem informar que, arran de les diverses informacions sobre la situació d’alguns centres municipals, ens hem reunit amb la gerència del Consorci d’Educació de Barcelona. En aquesta reunió hem parlat sobretot de centres de secundària i FP, en concret de l’Institut Narcís Monturiol, de l’Institut Rubió i Tudurí, del CFA Can Batlló, del CEE Castell de Sant Foix, entre d’altres arran de la reordenació de la FP per a la ciutat de Barcelona. Aquest procés s’està gestant i als centres municipals va començar-se a implementar el curs passat a l’Institut Ferran Tallada amb l’eliminació de la ESO. Arran de la notícia dels moviments d’oferta formativa i de centres, de fa ja uns mesos, hem preguntat directament a la gerència del CEB per la situació dels nostres centres afectats.
Et volem traslladar que, en primer lloc, hem demanat el blindatge del personal (recordant que ens trobem en ple procés d’estabilització del personal interí i que no és el moment de moure a ningú) i, en segon lloc, un major diàleg amb les parts implicades i transparència. Pel que fa al conveni amb el Parc Mar Salut resta aturat, i més endavant el CEB reprendrà el diàleg amb les parts implicades però cap interí/na anirà al carrer ni li pendrà el lloc ningú. Ens han confirmat que el que es fa és ampliar l’oferta formativa i, conseqüentment, incrementar la plantilla però no treure a ningú. Amb això volem transmetre calma al personal. També a la resta de centres que hi estan implicats. Ens consta i, així ens ho va fer saber la gerent del CEB, Sra. Mercè Massa, que s’ha proposat a la direcció del CFA Can Batlló (municipal) i del CFA Palau de Mar (Dept.Educació) trobar una solució -que sigui treballada i consensuada amb el claustre- per als dos centres que comparteixen espais. En aquest sentit, des d’UGT Educació CEB, creiem que s’ha de continuar per aquesta línia de diàleg, transparència i una bona comunicació. Tots som importants, tots som treballadors/es de l’administració pública.

Anirem seguint com es va treballant les diferents propostes de canvis en aquests centres municipals i treballant en paral·lel per vetllar pels drets laborals del nostre personal amb garanties jurídiques.

Top