Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Forcem al Dept. Educació a iniciar les negociacions després de 3 dies de vaga

Forcem al Dept. Educació a iniciar les negociacions després de 3 dies de vaga

Dies de vaga històrica

Forcem al Dept.Educació a iniciar les negociacions

 

En primer lloc, volem agrair a tothom l’esforç realitzat aquests tres primers dies de lluita. Cadascú ha participat en funció de les seves possibilitats, però ha quedat ben palès que el tema no anava només de calendari, sinó que això ha estat la gota que ha vessat el got.
Volem una política educativa no impositiva, basada en el diàleg, sense retallades, inclusiva i que sigui capaç de retornar la dignitat a les aules. Que quedi clar que no va de vacances, que va de mancances i de restaurar la capacitat negociadora.

Després de tres dies de vaga, amb manifestacions de participació massiva de la comunitat educativa podem dir que el missatge ha arribat alt i clar. Hem forçat al Departament d’Educació a iniciar la negociació. El Departament d’Educació ha demanat la mediació al Departament de Treball per iniciar la negociació (comunicat unitari ). No n’hi ha prou amb que Cambray faci marxa enrere en la implementació del nou currículum l’any vinent. La llista és molt més llarga i hi ha moltes reivindicacions a negociar que no es poden desatendre!

Després de 10 anys de retallades i de la deriva impositiva d’aquest govern diem: Ja n’hi ha prou! Per la millora de l’atenció educativa i la inversió necessària per portar-la a terme. Pels nostres drets laborals i una educació pública de qualitat que arribi a tothom.

Gràcies per ser-hi!!

La nostra lluita comença a donar els seus fruits, però cal continuar expectants als possibles resultats mentre treballem en la preparació de les jornades de vaga programades pels dies 29 i 30 per continuar mostrant la força conjunta que tenim.

Ens mantindrem ferms: el 29 i 30 continuarem la lluita!  

Top