Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > El Conseller Cambray es reuneix amb els representants sindicals tancats des d’ahir al Dept.Educació

El Conseller Cambray es reuneix amb els representants sindicals tancats des d’ahir al Dept.Educació

Davant la manca de voluntat negociadora es convocarà una vaga de 5 dies

Com ja us vàrem informar, ahir estàvem davant del Departament d’Educació demanant la dimissió del Conseller Cambray per la seva nefasta gestió.

Els nostres companys i companyes d’UGT Educació (juntament amb CCOO, USTEC-STES, INTERSINDICAL-CSC I ASPEPC-SPS) han estat tancats des d’ahir a l’espera de poder-se reunir amb el Conseller, com a protesta davant la gestió autoritària de J.González Cambray i del Departament d’Educació.

Finalment la nostra pressió i la dels sindicats citats anteriorment ha aconseguit que el Conseller es reuneixi, a les 10:30h, amb la part social.

Després de la tancada, UGT Educació:
 Estem molt decebuts per prepotència del Conseller Cambray
 No hi ha cap voluntat negociadora
 Convoquem una vaga de 5 dies al mes de març. I, si és necessari, no començarem el curs vinent (la setmana vinent enviarem la convocatòria els dies que es farà la vaga).
 No només és pel calendari, són moltes més reivindicacions (des de les retallades que patim des de fa deu anys, per la imposició de currículums sense la participació de la comunitat educativa, entre altres).

El conseller Gonzalez–Cambray cada cop està més sol i enfrontat a tota la comunitat educativa, ara és el MUCE, on recordem estan representats, famílies, estudiants i docents, qui manifesta la pèrdua de confiança en aquest departament que sembla s’ha begut l’enteniment (us adjuntem el comunicat ).

Us adjuntem el comunicat conjunt amb els sindicats amb representació a la Mesa Sectorial d’Educació Pública denunciar l’actitud del conseller González Cambray, que mostra una evident manca de negociació i diàleg amb la representació de les treballadores i els treballadors .

 Seguiment de la tancada

Top