Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > El Departament d’educació de la Generalitat ha pres aquesta decisió de forma unilateral sense tenir en compte els sindicats que formem part del sector

El Departament d’educació de la Generalitat ha pres aquesta decisió de forma unilateral sense tenir en compte els sindicats que formem part del sector

El Departament d’educació de la Generalitat ha pres aquesta decisió de forma unilateral sense tenir en compte els sindicats que formem part del sector

 

Ahir a la roda de premsa, el Conseller d’Educació ha anunciat la modificació del calendari escolar de cara al curs vinent 2022-2023. Entre altres canvis, el Conseller ha fet públic que l’inici del curs escolar serà el dia 5 de setembre, una setmana abans del que era habitual.

A dia d’avui, no sabem com afectarà això a les Escoles Bressol, però, el calendari escolar que ha de regir per als centres educatius de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, d’acord amb allò que disposa l’Acord d’Adhesió i Annex de condicions específiques de treball de l’IMEB a l’Acord de condicions de treball de l’Ajuntament de Barcelona, i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

D’entrada, des de la UGT de Catalunya volem posar de manifest, un cop més, la manca de diàleg del Departament amb la representació sindical de les treballadores i treballadors del Servei Públic d’Educació de Catalunya, principals afectats per aquest canvi de calendari.

No descartem reclamar una taula de diàleg o una mediació internacional per aconseguir que el Govern s’assegui en una taula de negociació.

Pel que fa a la mesura anunciada és evident que, a banda de les bondats que ha fet públiques el Conseller, té importants implicacions laborals relacionades amb la preparació del curs: tant als centres de titularitat pública com als centres concertats i privats.

Top