Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Horari Complementària

Horari Complementària

Horari Complementària

Us informem que hem rebut una comunicació per part de l’IMEB on el departament d’infantil fa la proposta de canviar l’horari de l’educadora complementària i que així tothom de l’escola fes l’horari de 9 h a 17 h.

La UGT no està d’acord amb el canvi d’horari de l’educadora complementària de l’escola bressol.

Primer de tot, aquest és un horari que està per conveni i seria en la taula corresponent on es podria parlar d’aquest tema, i en aquesta taula tornaríem a dir que NO estem d’acord!

Creiem que el que hi ha és una necessitat de personal a les escoles bressol i la mancança de recursos humans és palpable. No creiem que la solució ha de partir per canviar l’horari de les treballadores, sinó com sempre demanem a cada reunió una de les solucions seria ampliar la plantilla en una persona més a cada centre.

A banda a l’últim Consell Rector de l’IMEB, on participen tots els grups polítics vàrem demanar que es mantinguessin les “hores COVID” de suport educatiu.

Tots sabem que el paper de la persona complementaria, és clau dins de l’escola. Compta amb un horari que pot marcar flexibilitat segons les necessitats del servei a l’escola bressol. També és d’importància la seva presència en el centre en l’horari de 8 a 9 on la direcció no es troba, i on es pot acollir a les famílies que només venen a l’escola de 8 h a 9 h i necessiten compartir certes inquietuds que d’una altra manera no ho poden fer.

A més, moltes mares i/o pares (complementàries) s’acullen aquest horari perquè els hi permet una millor conciliació familiar a l’hora d’anar a recollir als seus fills a les escoles i que d’una altra manera no es podrien permetre prescindir d’una part del seu sou.

Així que no pararem de dir que les necessitats de personal no s’arreglen canviant horaris, s’arreglen ampliant les plantilles.

Top