Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Pla de Desplaçaments d’Empreses (PDE)

Pla de Desplaçaments d’Empreses (PDE)

 

Des de la UGT et volem animar a emplenar l’enquesta sobre els desplaçaments que l’Ajuntament està portant a terme aquests dies, fins al 31 de gener.

Per què?

  • Perquè aquesta enquesta és un dels primers passos per al desenvolupament del Pla de Desplaçaments d’Empreses (PDE) del qual en formem part, i amb què es va comprometre l’Ajuntament el mes d’octubre de 2020.
  • Perquè d’aquesta manera podrem conèixer la realitatsobre els desplaçaments de la plantilla i de la ciutadania en relació amb l’ajuntament.
  • Per poder contribuir de manera efectiva, tenint en compte els treballadors i treballadores municipals,a un transport més saludable, menys contaminant, d’ús compartit, ecològic, econòmic i ràpid. En definitiva: més sostenible.

Com sabeu, des de la UGT continuem treballant el projecte Volem Bicing a la feina, que ja està implementat en algun servei i que encaixa perfectament en el PDE, i demanem que es continuï ampliant a més serveis.

Per això encoratgem l’Ajuntament perquè sigui sensible i prioritzi el Bicing a la feina, perquè una ciutat pionera en carrils bici i amiga de la bicicleta no s’entendria sense prioritzar la bicicleta i el Bicing dins la plantilla municipal.

Emplena l’enquesta! Per tu, per tothom!

Top