Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > NO CEDEIXEN EN RES, DIJOUS, ASSEMBLEA A LA PLAÇA SANT JAUME 4-11-21

NO CEDEIXEN EN RES, DIJOUS, ASSEMBLEA A LA PLAÇA SANT JAUME 4-11-21

 

NO CEDEIXEN EN RES

DIJOUS, ASSEMBLEA A LA PLAÇA SANT JAUME

 

A la reunió d’aquest dimarts no hi ha hagut avenços significatius. L’Administració continua enrocada, defensant les seves posicions en el teletreball  i horari de tarda. Continua dient que no hi ha diners ni per increment salarial ni per atencions al públic, ni per res.

RESPECTE A LES LÍNIES VERMELLES MARCADES PER UGT I CCOO CAP AVENÇ SIGNIFICATIU

UGT i CCOO hem continuat defensant i exigint els punts que considerem irrenunciables en aquesta negociació:

  • Cap interí al carrer. Garantir la màxima estabilització del personal interí, agilitzant i reduint la fase d’oposició dels processos tot el possible, d’acord amb la normativa d’aplicació.
  • Teletreball: volem una modalitat de teletreball voluntari, universal, amb les eines adequades, prevenció de riscos, flexibilitat, dret a la desconnexió digital i compensació despeses que es generin.
  • Jubilació: volem aconseguir un sistema clar i estable, establint la jubilació parcial anticipada pel personal laboral i plans d’incentivació pel personal funcionari. En cas contrari crear una mena de banc de temps              que permeti acumular i gaudir temps els 4 anys anteriors a la data de jubilació. Creació d’un programa d’acompanyament a la jubilació, fomentant el teletreball voluntari pel personal major de 60 anys.
  • Increment retributiu que permeti recuperació del poder adquisitiu perdut.
  • Revisió i actualització  de les atencions al públic: establir criteris clars i garantir que tothom que els compleixi cobri el plus corresponent, segons les característiques del lloc.

 

ARA HA ARRIBAT EL MOMENT DE DEFENSAR-HO AL CARRER

 

US CONVOQUEM DIJOUS 4 DE NOVEMBRE, DE 12:00 A 14:00,  A LA PLAÇA SANT JAUME

Top