Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > NO al tancament de l’ESO en el centre educatiu municipal Institut Ferran Tallada

NO al tancament de l’ESO en el centre educatiu municipal Institut Ferran Tallada

NO al tancament de l’ESO en el centre educatiu municipal Institut Ferran Tallada

Des d’UGT Educació CEB hem manifestat el nostre total desacord al tancament de l’ESO a l’Institut Ferran Tallada. Hem parlat amb RRHH CEB i s’ha posat damunt la taula les diferents solucions -que ens consta que la direcció del centre també ha fet arribar a RRHH CEB- per evitar aquesta retallada de personal docent municipal.

Hem fet arribar la nostra reclamació als màxims responsables dels centres educatius de l’Ajuntament de Barcelona i a la gerència del CEB.

El perjudici que suposa per a la plantilla municipal és perdre llocs de treball. Des de la secció sindical d’UGT Ajuntament de Barcelona també estan treballant amb RRHH Ajuntament i a l’àmbit polític per a que intercedeixin amb una solució favorable per al seu personal.

Defensem els vostres els drets! Seguim en lluita!!! 
Top