Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > MALESTAR SINDICAL EN LA MESA PARITÀRIA SOBRE EL PROCÉS VACUNACIÓ

MALESTAR SINDICAL EN LA MESA PARITÀRIA SOBRE EL PROCÉS VACUNACIÓ

MALESTAR SINDICAL EN EL SI DE LA MESA PARITÀRIA SOBRE EL PROCÉS DE VACUNACIÓ AL PERSONAL DE CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS

 

Des d’UGT Educació us informem del resum de la reunió extraordinària de la Mesa Paritària de la part social amb el Departament d’Educació sobre el procés de vacunació al personal dels centres públics. UGT fa una queixa formal -a l’inici de la reunió- pel fet que es comencés la campanya de vacunació sense haver avisat prèviament a la part social, i es demana que hi hagi una comunicació més fluida. Es posa de manifest que no s’ha rebut prou informació.

Us adjuntem l’enllaç al nostre butlletí on podreu trobar més informació sobre les previsions de vacunació i altres qüestions diverses.

Aprofitem la benestesa per a recordar-vos que tot el col·lectiu dels centres educatius públics (personal docent, personal d’administració i serveis, i personal d’atenció educativa; personal extern que intervé al centre -personal de menjador, personal de neteja…-) es pot vacunar i, per això, és important que estigui donat d’alta a l’aplicatiu Traçacovid i al GUAC.  En cas de  dubte, consulteu amb la vostra direcció conforme que hi esteu donats d’alta.

Les direccions dels centres tenen la responsabilitat d’actualitzar les dades del personal a la Traçacovid, perquè d’aquesta manera Salut pugui identificar bé el col·lectiu que s’ha de vacunar (a qui li enviarà un sms). La Traçacovid recupera les dades del personal dels sistemes d’informació del Departament d’Educació. Cal que tot el personal estigui donat d’alta a la GUAC (és l’aplicació de Gestió d’Usuaris d’Altres Centres (GUAC); té com a finalitat donar o treure permisos d’accés a les aplicacions informàtiques del Departament d’Ensenyament a usuaris dels centres dels quals el Departament d’Ensenyament no n’és el titular).

Top