Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > REUNIÓ COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE CONVENI (Bressol)- 14 desembre 2020

REUNIÓ COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE CONVENI (Bressol)- 14 desembre 2020

REUNIÓ COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE CONVENI – Bressol

Us informem que avui dilluns, 14 de desembre, UGT i CCOO ens hem reunit amb l’Administració en la Comissió de Seguiment de Conveni, per tractar el següents temes:

 

 

  1. Compactació de jornada en dies sencers

CCOO i UGT, hem demanat a l’Administració allargar-ho durant tot el curs 2020-2021, en espera de poder negociar-ho.

La resposta ha sigut positiva, per aquest motiu les persones treballadores que compacten actualment la seva jornada, ho podran continuar fent durant tot el curs.

  1. El nombre d’hores de borsa no recuperable per els anys 2021 i 2022

Després del càlcul realitzat per RRHH de l’IMEB i mostrar-nos el full de càlcul que han treballat, hem sabut el nombre total d’hores:

  • Per l’any 2021 hi haurà una bossa de 13 hores a gaudir entre el gener del 2021 i com a data límit el desembre del mateix any.
  • Per l’any 2022, cal dir, que aquest càlcul és avançar-se molt, doncs, ens donen un nombre aproximat, que podrà estar sotmès algunes modificacions al no disposar del calendari de l’any 2022. A data d’ara es preveu una bossa de 14 horesa gaudir entre el gener del 2022 i com a data límit el desembre 2022.

Per últim, hem emplaçat per la propera reunió de Comissió de Seguiment de Conveni per tractar el tema de la Reducció horària proporcional als mesos juliol i setembre per les diferents jornades.

Top