Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > La UGT interposarà un recurs d’alçada per tot el col·lectiu

La UGT interposarà un recurs d’alçada per tot el col·lectiu

Després de la reunió de Consell Rector que és el màxim òrgan de representació i govern de l’IMEB en la que UGT va participar ahir on la el Sr. Sánchez Gerent de l’IMEB  va ratificar la seva postura fent cas omís a la petició de la retirada immediata de la clàusula als nomenaments del personal interí de substitució de les escoles bressol, us informem:
Que la UGT ha enviat un correu al Sr. Sánchez sol·licitant informació sobre si s’està aplicant amb vigència la clàusula a les persones interines de substitució i d’acord amb la resposta o la manca de resposta la UGT interposarem un recurs d’alçada i el corresponent contenciós administratiu per tot el col·lectiu afectat.
Top