Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Signat l’Annex de l’IMEB i l’Acord de Govern

Signat l’Annex de l’IMEB i l’Acord de Govern

Us volem informar que avui 26 de Febrer s’ha signat el nou annex de conveni de  l’IMEB amb vigència 2017-2020. 
 
També s’ha signat l’Acord de Govern en què es comprometen a invertir els deutes que la Generalitat té amb l’Ajuntament en la millora sobre aquelles qüestions organitzatives, de recursos humans i econòmics (revisió de les ràtios de professionals i infants,….) que podrien significar una millora del servei.
 
Tal com vam informar a l’assemblea, l’administració està treballant en la instrucció per a l’aplicació de les millores aconseguides en l’acord. Així com en un nou full d’incidències que faciliti el registre. 
 
Pels dies addicionals de vacances del 2018 es preveu que es disposarà d’un període més ampli de temps per poder-los gaudir. 
 
Continuem treballant per a vosaltres!
Top