Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Compactació  de la reducció de jornada en dies sencers – Bressol

Compactació  de la reducció de jornada en dies sencers – Bressol

 

 

Des d’UGT i CCOO us volem informar sobre el tema de la compactació de la reducció de jornada pel curs vinent 2020-21.

Per recordar en quina situació estem sobre aquest tema:

A final del curs passat va sortí la circular 4/2019, que l’administració va publicar sense negociar ni informar a CCOO ni UGT. Aquesta circular regulava la reducció de jornada com la resta del personal municipal.

La circular 4/2019 ens comunicava que ja no es podia compactar en dies sencers.

Des de CCOO i UGT vam tenir vàries reunions amb l’IMEB i vam aconseguir que les persones que ja disposaven d’aquesta compactació  podien continuar amb ella durant un curs més (19-20).

Ens vam emplaçar amb l’IMEB a continuar negociant aquest tema el curs 2019-20.

A causa de la COVID-19 no hem pogut negociar amb l’Administració i per aquest motiu UGT i CCOO hem demanat allargar l’acord  que les persones que disposin de la compactació en dies sencers puguin continuar gaudint d’ella i continuar la negociació al  curs vinent 2020-21.

La resposta de l’IMEB ha sigut la següent:

“Valorada la vostra petició, des de l’IMEB s’accepta posposar la revisió d’aquest punt de  la circular durant el primer trimestre del curs 2020-21 i prorrogar la compactació de la reducció de jornada en dies sencers a les persones treballadores de les escoles bressol que ja ho anaven gaudint, durant el primer trimestre del curs.

Continuem avançant!

Top