Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > Denunciem el procés i les mesures de protecció portades a terme pels centres i serveis municipals en el procés de preinscripció presencial

Denunciem el procés i les mesures de protecció portades a terme pels centres i serveis municipals en el procés de preinscripció presencial

 

Des de la secció sindical UGT Educació IMEB-CEB hem fet un seguiment de com es faria el procés de preinscripció d’enguany, hem mantingut diferents reunions amb RRHH del CEB demanant informació sobre com es faria aquest procés i quines series les mesures preventives que es portarien a terme.  En tot moment hem demanat que es tingui en compte les mateixes mesures en quant a nivell de seguretat aplicades per l’Ajuntament de Barcelona.El procés de preinscripció s’ha iniciat sense que existeixi el Pla de Restabliment de reobertura de centres educatius específic pel personal municipal. I tampoc els informes tècnics d’avaluació de riscos ni el “Check List”, detallant si s’han pres totes les mesures de seguretat necessàries.

Hem dirigit la nostra denúncia, mitjançant una reclamació formal, a instàncies de les Gerències de RRHH del Consorci d’Educació de Barcelona i de l’Ajuntament de Barcelona.

Us adjuntem l’escrit presentat a RRHH de l’Ajuntament i del CEB de les delegades de prevenció CSSL d’UGT i CCOO amb les nostres reclamacions sobre les mancances detectades.

Qualsevol incidència que detecteu no dubteu en contactar amb nosaltres mitjançant el nostre correu educacio@ugtimebceb.cat o al tlf. 669.129.545.

Top