Estàs aqui
Inici > ACTIVITATS UGT > NOMENAMENTS DEL MES DE JULIOL PER PERSONAL DOCENT SUBSTITUT

NOMENAMENTS DEL MES DE JULIOL PER PERSONAL DOCENT SUBSTITUT

Us informem que les persones que formen part de la borsa sense nomenament al juliol i a l’agost se’ls formalitza un nomenament al juliol si es troben en la situació següent:

  • Haver treballat com a substituts durant els mesos d’abril, maig i juny (almenys durant 1 dia) Haver treballat com a substituts durant el curs (almenys durant 6 mesos i fins al 30 de juny de 2020) en centres de titularitat municipal.
El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació o en altres activitats reconegudes.
  • Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
  • Els períodes d’inscripció a les activitats de formació d’estiu del Departament d’Educació es poden consultar a cadascuna de les activitats.
La formació s’acredita amb la presentació, fins al 31 de desembre, del doct acreditatiu de la realització de la formació.
Les persones que hagin participat de forma activa en processos selectius per accedir a cossos docents d´altres administracions, ja siguin dins de Catalunya o en d´altres comunitats autònomes, podran acreditar aquesta participació amb el full d´inscripció a la convocatòria abans del dia 31 de desembre del 2020. Amb aquesta acreditació presentada quedaran exempts d´haver d´acreditar la formació de juliol.

 

Top